Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Karmine Corp on nyt virallisesti LEC-tiimi

Astraliksen kolikkopelin myynti on saatu päätökseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Astralis on ollut myymässä kolikkopeliään League of Legends European Championship ja että Karmine Corp oli johtava haastaja ostamaan juuri tuon kolikkopelin. No, Riot Games on nyt vahvistanut, että tämä kauppa on saatu päätökseen, mikä tarkoittaa, että Karmine Corp on nyt LEC-tiimi.

Karmine Corp tekee debyyttinsä LEC-joukkueena vuonna 2024 Winter Split, joka todennäköisesti alkaa tammikuussa 2024. Mitä tämä tarkoittaa Astraliksen LEC-pelaajille, heistä kaikista tulee vapaita agentteja offseasonin alussa. Karmine Corp lähettää myös LFL-listan, kuten LEC-joukkueet vaativat.

LoL Esports EMEA:n johtaja Maximilian Peter Schmidt totesi Astraliksen lähdöstä LEC:stä: "Astralis on ollut meille arvostettu kumppani koko LEC-aikansa ajan, ja toivotamme organisaatiolle kaikkea hyvää sen tulevissa pyrkimyksissä. Mutta tiedämme, että sen paikka on osaavissa käsissä Karmine Corp: n kanssa.

Kenet haluaisit nähdä Karmine Corpin allekirjoittavan debyyttiluetteloonsa?

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä