Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

Katso kaikkien aikojen ensimmäinen Fortnite Championship Series -pokaali

Sen on luonut Swarovski.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Games on paljastanut kaikkien aikojen ensimmäisen Fortnite Championship Series -pokaalin, fyysisen palkinnon, joka annetaan tänä viikonloppuna järjestettävän FNCS Invitationalin voittajalle ja jossa kohtaavat parhaat Fortnite-pelaajat ympäri maailmaa.

Kuten blogikirjoituksessa todettiin, meille kerrotaan, että pokaali on Swarovskin suunnittelema ja että se painaa 15 kiloa, on 18 tuumaa pitkä, sen keskellä on FNCS-logo, jota kaikkia korostavat mukautetut Swarovski-kristallit, joilla on värikäs väriä muuttava vaikutus violetista siniseen. Turnauksen voittaja saa myös nimensä kaiverrettua pokaaliin.

FNCS Invitational vuodelle 2022 järjestetään 12.–13. marraskuuta Raleighissa, Pohjois-Carolinassa, ja voit seurata otteluita täältä.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä