Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Kilpailukykyinen Rainbow Six: Siege tulee Manchesteriin toukokuussa

Ja matkalla takaisin kotiin Montrealiin marraskuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen pidetyssä Six Invitational 2024 finaalissa Ubisoft esitteli joitain suunnitelmia Rainbow Six: Siege esportsin kausille 2024 ja 2025. Ranskalainen kustantaja paljasti kalenterissa useita paikkoja tärkeimmille turnauksille, ja se vahvistaa, että esport kilpailee ympäri maailmaa tulevina vuosina.

Kaudella 2024 voimme odottaa vuoden ensimmäisen Majorin järjestämistä Manchesterissa, ennen kuin toinen Major vie pelin kotiin Montrealiin (jossa sen kehitysstudio sijaitsee). Vuoden 2025 Six Invitational järjestetään myös jossain päin Yhdysvaltoja.

Kauden 2025 mukaan Major-paikkoja ei ole vielä paljastettu, mutta 2026 Six Invitational tulee myös kotiin tavallaan, koska se pidetään jossain Ranskassa.

Tarkkoja tietoja tapahtumapaikoista tai tarkkoja päivämääriä ei ole vielä paljastettu, mutta tästä on vielä paljon innostuttavaa, erityisesti eurooppalaisille faneille.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä