Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Kilpailulliset Overwatch-rankit ovat tarkoituksella harhaanjohtavia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpailullinen Overwatchin pelaaminen ei ole helppoa. Kivaa ei ole varsinkaan silloin, kun peli ei suju. Ja vaikka sujuisikin hyvin, ei sijoitus välttämättä ole niin korkea kuin olisi toivonut.

Kotakun haastattelussa Scott Mercer on selventänyt ranking-järjestelmän toimivuutta.

Ohjelma ottaa huomioon myös suoriutumisen aiemmilla kausilla, joten tilastoja ei nollata jokaisen uuden kauden alussa. Kausien välissä peli laskee automaattisesti taitotasoja 200 pisteellä. Taso kuitenkin kasvaa tavallista nopeammin ensimmäisen 40-50 ottelun aikana, jonka jälkeen pelaaja on taas saavuttanut sen niin sanotun oikean tasonsa. Mercerin mukaan ideana on antaa vaikutelma edistymisestä, vaikka tosiasiassa niin ei tapahdukaan.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä