Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

KRÜ Esports Daveeys kuolee vain 23-vuotiaana

Valorant-ammattilainen kärsi lääketieteellisestä ongelmasta viikonloppuna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Järkyttävässä ja yllättävässä käänteessä KRÜ Esports on nyt vahvistanut, että Valorant ammattilainen Santiago "Daveeys" Ruiz on kuollut vain 23 -vuotiaana. Kuten esports-tiimi paljasti sosiaalisessa mediassa, on mainittu, että Daveeys kärsi viikonloppuna lääketieteellisestä ongelmasta, josta hän ei toipunut.

KRÜ Esports:n lausunto kuuluu (käännöksen jälkeen): "Syvästi surullisina joudumme ilmoittamaan teille, että kärsittyään lääketieteellisestä ongelmasta sunnuntaina @Daveeys21 kuoli.

"Ei ole mitään keinoa tasoittaa tätä, se yllätti meidät kaikki.

"Daveeys, Santi, oli upea pelaaja ja ensiluokkainen joukkuetoveri. Tavaramerkikseen muodostuneella ahkeralla nöyryydellään hän oli ylpeä voidessaan inspiroida ja edustaa maataan ja aluettaan maailmanlaajuisen Valorant huipulla. Se oli hänen unelmansa, ja hän näki sen toteutuvan.

"Me kaikki KRÜ:ssä tuemme heidän perhettään ja ystäviään tällä vaikealla hetkellä, ja pyydämme koko yhteisöä tukemaan heitä voimallaan ja rakkaudellaan."

Daveeys kilpaili viimeksi KRÜ Esports:sta Valorant Champions 2023-tapahtumassa Los Angelesissa elokuussa.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä