Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

LA Valiant yhteistyöhön You Can Play'n kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League -joukkue LA Valiant on ilmoittanut uudesta yhteistyösopimuksesta You Can Play'n kanssa. Kyseessä on organisaatio, joka haluaa varmistaa kaikille turvallisen osallistumisen kaikenlaiseen urheiluun, mukaan lukien LGBTQ+ -pelaajat, valmentajat ja fanit.

You Can Play on jo saanut tuen NHL:ltä ja MLS:ltä, mutta LA Valiant on ensimmäinen mukaan liittynyt e-urheilupoppoo.

You Can Play tarjoaa nyt niin sanottua inclusion-koulutusta La Valiantin pelaajille, ja ottaa myös osaa LA Valiantin tapahtumiin. Joukkueen muuttaessa uusiin tiloihinsa vuonna 2020 You Can Play auttaa järjestämään Pride Night -tapahtumia.

Overwatch
Photo: Los Angeles Valiant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä