Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Championship -viikonlopun lipunmyynti viivästyi määräämättömäksi ajaksi

Koska kesäkausi on vaarassa, Riot on estänyt faneja ostamasta lippuja kauden päättävään turnaukseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

League of Legends Championship Series:ssa mukana olevat pelaajat ovat parhaillaan mukana ulosmarssissa pakottaakseen Riot Games:n olemaan avoimempi ja oikeudenmukaisempi turnausten järjestäjäelin. Riot on vastannut tähän päätökseen pitämällä LCS:n kesäkautta panttivankinaan toteamalla, että jos sopimusta ei noudateta kahden viikon kuluessa, se peruuttaa Summer Season:n ja tarkoittaa siten sitä, että LCS menettää paikkansa World Championship:ssa myöhemmin tänä vuonna.

Vaikka toivomme, että LCS ei menetä paikkojaan Worlds:ssa tänä vuonna, Riot on nyt alkanut valmistautua peruutettuun Summer Season:ään asioiden ulkonäön perusteella, koska se on nyt antanut lausunnon, jossa se kertoo faneilleen, että LCS Championship Weekend:n lipunmyynti viivästyy loputtomiin.

Kaikki, jotka ovat jo ostaneet lippuja tapahtumaan, saavat myös hyvityksen, mikä tarkoittaa, että näyttää yhä enemmän siltä, että Riot on peruuttamassa Summer Season:n ja siten LCS Championship Weekend:n LAN-tapahtuman, mikä tarkoittaa, että LCS-joukkueet eivät todennäköisesti ole läsnä Worlds:ssa myöhemminkään tänä vuonna.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä