Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends pro Rekkles paljastaa, miksi hän jätti Euroopan näyttämön

Shokkiliikkeenä hän on sen sijaan päättänyt allekirjoittaa T1: n.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

League of Legends off-season on ollut melko vilkas, mutta yksi yllättävimmistä siirroista tulee Rekklesiltä, joka pelaa T1:ssä vuonna 2024 sen sijaan, että jäisi Eurooppaan.
Daily Esportsin haastattelussa Rekkles paljasti, miksi hän teki siirron ja mikä esti häntä jäämästä Eurooppaan ja LEC: hen. "Odotin innolla [siirtymistä T1:een] siitä lähtien, kun Becker otti minuun yhteyttä lokakuun puolivälissä. Muut tiimit ottivat minuun yhteyttä samaan aikaan, ja keskusteltuani hänen kanssaan minusta tuntui, että halusin todella ottaa haasteen vastaan. Luulen, että olen sellainen henkilö, joka haluaa tarttua jokaiseen tilaisuuteen tai haasteeseen, joka tulee tielleni ", hän sanoi.

"Kun olin Karmine Corpissa vuonna 2022, olin huolissani liigan johtamisesta ja joidenkin liigajoukkueiden huonosta asenteesta. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä täällä, koska kaikki joukkueet ovat LCK-joukkueita ja käyttäytyvät ammattimaisesti."

Oletko samaa mieltä Rekklesin päättelystä ja mitä luulet tämän liikkeen tarkoittavan laajemmalle LoL-kohtaukselle?

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä