Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift esports keskittyy Aasiaan vuonna 2023

Riot Games on ilmoittanut käyttävänsä resursseja ja ponnisteluja "maailman suurimmille ja aktiivisimmille mobiili-esports-markkinoille".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on hahmotellut aikomuksensa League of Legends: Wild Rift -esports-kohtaukselle vuodelle 2023. Jatkamalla ponnistelujaan tästä vuodesta, jolloin tiimi on pyrkinyt keskittymään ponnisteluihinsa alueille ja paikkoihin, joissa mobiilipelaaminen on erinomaista, vuonna 2023 se keskittyy entistä enemmän Aasiaan, markkinoihin, joita kutsutaan " maailman suurimmiksi ja aktiivisimmiksi mobiili-esports-markkinoiksi".

Tätä varten alueella on huhtikuusta alkaen uusi alueellinen liiga, joka koostuu 12 joukkueesta Kiinasta ja kahdeksasta joukkueesta muilta Aasian alueilta, jotka kaikki muodostavat yhden alueiden välisen ammattimaisen liikkuvan esports-liigan.

Tämän liigan varsinainen kausi koostuu kahdesta jaosta vuosittain, ja tämä on itse asiassa ainoa liiga, jota Riot virallisesti ylläpitää tulevaisuudessa, koska muiden alueiden on tästä lähtien luotettava kolmansien osapuolten tapahtumiin.

"Uskomme, että nämä muutokset antavat yhteisölle aikaa ja kiitotietä kasvaa orgaanisesti ja määrittää, mikä rooli korkean tason kilpailulla on heidän ekosysteemissään", kuten Riot sanoo. "Wild Riftin esports-maiseman kehittyessä olemme valmiita siirtymään lukkoon."

Ei ole tarkkaa mainintaa siitä, milloin tämä uusi Aasian liiga alkaa.

League of Legends: Wild Rift

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä