Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC Summer Split- ja Season Finals -päivämäärät ilmoitettu

Alueliigan seuraava vaihe käynnistyy kuukauden kuluttua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun League of Legends Mid-Season Invitational päättyy tänä viikonloppuna, Riot Games on jo kääntänyt huomionsa lähitulevaisuuteen ja ilmoittanut League of Legends EMEA Championship Summer Split ja Season Finals.

Kuten blogikirjoituksessa todettiin, meille kerrotaan, että Summer Split alkaa 17. kesäkuuta ja kestää 30. heinäkuuta asti. Tätä seuraa sitten Season Finals, joka alkaa 19. elokuuta ja päättyy 10. syyskuuta.

Vaikka Summer Split näkee kaikki LEC-joukkueet kilpailemassa, Season Finals sisältää vain alueen kuusi parasta joukkuetta, ja paikat myönnetään Winter, Spring ja Summer Split mestarit ja vuoden kolme seuraavaksi eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa. Joukkueet haluavat osallistua tähän tapahtumaan, sillä voittaja, toiseksi sijoittunut ja kolmanneksi sijoittunut joukkue pääsevät kaikki Worlds 2023 -tapahtumaan, joka alkaa lokakuussa.

Season Finals: n finaali pidetään myös henkilökohtaisesti Montpellierissä Ranskassa, ja fanit voivat osallistua tähän tapahtumaan 8.-10. syyskuuta.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä