Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Liput Lontoon League of Legends Mid-Season Invitational -tapahtumaan tulevat myyntiin parin viikon kuluttua

Muista rekisteröidä kiinnostuksesi massiiviseen turnaukseen, joka järjestetään Queen Elizabeth Olympic Park toukokuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games tuo kilpailukykyisen League of Legends:n Iso-Britanniaan muutaman kuukauden kuluttua, kun vuoden 2023 Mid-Season Invitational järjestetään Queen Elizabeth Olympic Park Lontoossa toukokuussa. Turnauksessa ovat mukana parhaat eurooppalaiset, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan joukkueet, jotka kaikki taistelevat paikasta World Championship:ssa vuoden 2023 lopussa.

Turnauksen lähestyessä yhä lähempää Riot Games on nyt ilmoittanut, milloin liput tulevat myyntiin tapahtumaan, ja paljastanut, että ne tulevat saataville parin viikon kuluttua.

Erityisesti meille kerrotaan, että 23. helmikuuta klo 10.00 GMT / 11.00 CET liput ovat ostettavissa, ja lippujen arvo vaihtelee 24-94 puntaa.

Mitä tulee MSI 2023: n aikatauluun, 2.-7. toukokuuta pidetään Play-In Stage, 16.-20. toukokuuta Bracket Stage ja 21. toukokuuta Final.

Aiotko osallistua turnaukseen Lontoossa?

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä