Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Liverpool FC:n Diogo Jota liittyy Galaxy Raceriin luodakseen uuden esports-joukkueen

Luna Galaxy on muodostunut.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diogo Jota, jalkapalloilija, joka pelaa tällä hetkellä Liverpool FC:ssä Premier League, on liittynyt Dubaissa sijaitsevan esports-organisaation Galaxy Racer kanssa luodakseen uuden esports-joukkueen.

Erityisesti tässä yhteistyössä Jotan Diogo Jota Esports-tiimi nimetään uudelleen Luna Galaxy:ksi. Syynä tähän uudelleenbrändäykseen on nähdä joukkueen laajenevan ja ulottuvan FIFA: n esports-tilan ulkopuolelle pyrkimällä osallistumaan muihin kilpailupeleihin. Tätä yhteistyötä silmällä pitäen Jota liittyy myös Galaxy Racer:n osakkaaksi.

"Olen iloinen voidessani yhdistää voimani Galaxy Racerin kanssa ja aloittaa tämän jännittävän hankkeen", sanoi Jota. "Esportsilla on potentiaalia valloittaa miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti, aivan kuten jalkapallolla, ja olen saanut kokea molemmat omakohtaisesti. Tämän kumppanuuden kautta toivon tuovani Luna Galaxyn aivan uudelle yleisölle, joka koostuu sekä pelaajista että urheilufaneista."

Voit odottaa näkeväsi Luna Galaxy kilpailemassa FIFA/EA Sports FC-, Dota 2- ja Rocket League-tapahtumissa jatkossa.

Liverpool FC:n Diogo Jota liittyy Galaxy Raceriin luodakseen uuden esports-joukkueen


Ladataan seuraavaa sisältöä