Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Lomautukset murskaavat äskettäin uudet toiveet Overwatch esportsista

Blizzardin esports-osaston ydin ja rakastetut jäsenet ovat menettäneet työpaikkansa jättäen vain luurankomiehistön.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin Blizzard julkisti suunnitelmat uudistetusta Overwatch-esports-ekosysteemistä, ja juuri nämä suunnitelmat näyttivät elvyttävän suurta osaa yhteisöstä ja innostavan heitä tänä vuonna ja siitä eteenpäin. Blizzard on kuitenkin sittemmin selventänyt, että suurin osa sen esports-divisioonasta on irtisanottu osana viimeaikaisia Microsoft Gamingin irtisanomisia, ja nyt lukemattomat jäsenet, jotka ovat yrittäneet pitää Overwatch esportsin ja vastaavan pinnalla vuosia, ovat työttömiä.

Esports Illustrated raportoi, että 60 Blizzardin esports-divisioonan 72 työntekijästä on päästetty irti, mukaan lukien juontajat Soe Gschwind ja Matt Morello. Tämä vaikuttaa melkoiselta iskulta, kun otetaan huomioon, että molemmat olivat vahvasti mukana uuden Overwatch esports-ekosysteemin julkistamisessa ja paljastamisessa.

Ottaen huomioon, että Blizzard on antanut FACEITille ja muille turnausjärjestäjille vastuun Overwatch esportsin pyörittämisestä jatkossa, oli luultavasti odotettavissa, että esports-divisioona tuhoutuisi sen seurauksena.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä