Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

London Royal Ravens vahvistaa Skrapzin avauskokoonpanoon

PaulEhxin otettua askeleen taaksepäin, entinen sijainen ottaa aloitustehtävän.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Paul "PaulEhx" Avila ilmoitti äskettäin ottavansa askeleen taaksepäin kilpailukykyisestä Call of Dutysta, oletimme, että ei kestäisi kauan, ennen kuin Call of Duty League -joukkue ilmoitti, että Matthew "Skrapz" Marshall (tuolloin sijainen) ottaa aloitustyön vuoden toiselle majorille ja siitä eteenpäin.

No yllätys, yllätys Ravens on vahvistanut, että Skrapz astuu esiin ja liittyy joukkueeseen sen neljäntenä aloittavana jäsenenä jatkossa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Skrapz on Ravensin aloitusjäsen, koska hän toimi aiemmin roolissa avajaiskaudella. Mitä tulee siihen, milloin saamme nähdä tämän uudistetun Ravens-joukkueen toiminnassa, joukkue kohtaa Toronto Ultran Major II:n ensimmäisessä ottelussa huomenna klo 20.00 GMT / 21.00 CET.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä