Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Los Angeles Gladiators voitti Overwatch League Countdown Cupin

100 000 dollaria kotiin Chengdu Huntersin pieksämisestä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Menneenä viikonloppuna saatiin päätökseen se viimeinen runkosarjan turnaus vuoden 2021 Overwatch Leaguesta. Countdown Cupissa kohtasivat kaksi parasta niin idästä kuin lännestä pudotuspelien edellä, ja palkkiona oli mukava palkintopottikin.

Idän edustajina olivat Chengdu Hunters ja Seoul Dynasty, kun taas länttä edustivat Atlanta Reign ja Los Angeles Gladiators. Lopulta finaalissa kohtasivat Los Angeles Gladiators ja Chengdu Hunters. Lopulta voittajaksi selviytyi Los Angeles Gladiators kuitaten 100 000 dollaria palkkiorahoja.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä