Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LPL ilmoitti suunnittelevansa massiivista formaatin muutosta seuraavaksi Splitiksi

Kiinan alueellisessa liigassa voi tapahtua paljon muutoksia tulevina viikkoina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games pyrkii aina säätämään ja säätämään tapaa, jolla sen kilpailukykyiset liigat toimivat. On raportoitu, että tämä sisältää uuden kansainvälisen tapahtuman ensi kaudella ja jopa suuren muodonmuutoksen kiinalaisille League of Legends Pro League heti seuraavan Split jälkeen.

LPL Fanclub, jolla on kokemusta Kiinan median vuotojen ja huhujen raportoinnista (kiitos, Dot Esports), on väittänyt, että Summer Split se käyttää uutta muotoa, joka sisältää ryhmäjaot sekä ylä- ja alasulkeet. On jopa mainittu Fearless formaatti ryhmille, joissa joukkueet taistelevat siitä kaksinkertaisessa round-robin, paras kolmesta -muodossa ansaitakseen paikkoja joko Split -sarjan pudotuspelien ylemmässä tai alemmassa lohkossa.

Tämän muutoksen ei oletettavasti ole tarkoitus nähdä muutosta kilpailevien joukkueiden määrässä LPL: ssä, ja kunnes kuulemme virallisen ilmoituksen Riot asiasta, meidän on otettava tiedot tietyllä varovaisuudella.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä