Suomi
Gamereactor
esports
Apex Legends

Luminosity pudottaa Apex Legends-luettelonsa

Kriitikot ovat viitanneet mahdollisuuteen, että tämä päätös kostautuu Luminositylle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Luminosity Gaming eroaa Apex Legends-listastaan. Neazul, YanYa ja Jaguares olivat olleet organisaatiossa huhtikuusta 2022 lähtien, ja heidät tunnettiin tasaisista ja vahvoista esityksistään.

He sijoittuivat 5. sijalle vuoden 2023 ALGS-mestaruuskilpailuissa. Mutta näyttää siltä, että Luminosity on päättänyt etsiä uusia kykyjä. Kolmikko pysyy valmentajansa rinnalla joukkueena etsiessään uutta organisaatiota.

Monet fanit verkossa ovat kritisoineet tätä päätöstä, koska Meksikon joukkue oli usein osoittanut pystyvänsä roikkumaan maailman parhaiden kanssa. On jopa spekuloitu, että Luminosity saattaa jättää Apex Legends taakseen. Näin ei kuitenkaan todennäköisesti ole, ja näyttää siltä, että organisaatio yksinkertaisesti allekirjoittaa uuden listan.

"Pojat liittyivät seuraamme lähes kaksi vuotta sitten ennen kuin kukaan heistä oli koskaan pelannut lähiverkossa, ja he osoittivat paitsi meille, myös koko maailmalle, että heillä on mitä tarvitaan pelata korkeimmalla tasolla ja kilpailla mestaruudesta", Luminosityn johtaja Alex Gonzalez kertoi eSports.gg. "Meillä oli uskomaton juoksu ja odotan innolla näkeväni heidän jatkavan uusien korkeuksien saavuttamista. Mikä tahansa brändi olisi onnekas saadessaan työskennellä heidän kanssaan toivoen, että he löytävät pian uuden kodin."

Apex Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä