Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

M80 ilmoittaa Overwatch-joukkueen, hajottaa joukkueen ja allekirjoittaa sitten uuden joukkueen

Kaikki johtuu rasistisista viestisyytöksistä, jotka vaikuttivat alkuperäiseen joukkueeseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

M80:lle on ollut tapahtumien pyörremyrsky kuluneen viikonlopun aikana, kun joukkue julkisti Overwatch 2 -listansa, ja joutui sitten hajottamaan juuri tämän listan, ennen kuin ilmoitti täysin erillisestä ja erilaisesta joukkueesta. Miksi näin tapahtui, joidenkin alun perin ilmoitetun tiimin jäsenten havaittiin pian lähettäneen rasistisia viestejä Discord palvelimella, mikä johti M80: n katkaisemaan nopeasti siteet heihin.

Tämän jälkeen organisaatio totesi: "Kohtasimme odottamattomia haasteita, kun kaksi äskettäin allekirjoitetun Overwatch-tiimimme avainjäsentä lähti / vapautettiin. Pyrimme rakentamaan yhtenäisen yksikön, mutta olosuhteet saivat meidät arvioimaan polkumme uudelleen.

"Sen sijaan, että korvaisimme joukkueen muualla sitoutuneilla pelaajilla, olemme päättäneet, että kaikkien osapuolten on parasta erota. Vapautamme jäljellä olevat pelaajamme etsimään uusia mahdollisuuksia ja kilpailemaan OWCS:ssä ja toivotamme näille pelaajille vain menestystä."

Sittemmin uusi joukkue on vahvistettu, mukaan lukien; Isaiah "Hydron" Rodriguez, Go "Spectra" Dong-woo, Oh "Pelican" Se-hyun, Xander "Hawk" Domecq, Joseph "Lep" Cambriani, Benjamin "UltraViolet" David, Steven "Renko" Saucedo, päävalmentaja Blake "Gator" Scott ja manageri Owen "Urzo" Macgowan.

Mitä mieltä olet tästä M80 Overwatch -luettelosta?

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä