Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

M80 soi Rainbow Six: Siege uudella aikakaudella päivitetyllä listalla

Joukkue kilpailee Pohjois-Amerikan liigassa, kun se tekee paluunsa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Helmikuussa Six Invitational -tapahtumassa pidetyn surkean esityksen jälkeen esports-organisaatio M80 ilmoitti laajoista muutoksista Rainbow Six: Siege -joukkueeseensa, kun useita jäseniä lähti tai siirrettiin muihin joukkueisiin. Nyt nämä muutokset mielessä M80 on paljastanut päivitetyn ja enimmäkseen tuoreen luettelonsa.

Ainoana teurastuksesta selvinneen jäsenen, William "Spoit" Löfstedtin kanssa, listaa on vahvistettu Ben "CTZN" McMillanilla, Adam "nudl" Hryceniakilla ja Gabriel "cameram4n" Hespanholilla sekä Leonardo "Kyno" Figueiredolla, joka on ylennetty penkiltä.

Organisaatiomuutosten osalta Pedro "Pedro" Fernandes on ylennetty analyytikosta apuvalmentajaksi, Igor "Vivas" Vivas on siirretty valmentajasta päävalmentajan rooliin ja Matheus "Budega" Figueiredo on siirretty valmentajasta strategiseksi valmentajaksi.

Meidän on katsottava, ovatko nämä muutokset parempaan suuntaan, kun joukkue palaa toimintaan North American League tulevina viikkoina.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä