Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Madden NFL 24

Madden Championship Series sisältää 1,7 miljoonan dollarin palkintopotin kaudelle 2024

Kilpailukauden odotetaan alkavan syyskuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun laskemme päiviä Madden NFL 24-debyyttiin, EA on nostanut esiripun kaudelle 2024 Madden Championship Series:lle. Kausi alkaa kunnolla syyskuun alussa Ultimate Kickoff-tapahtumalla, ja sillä on megaluokan 1,7 miljoonan dollarin palkintopotti, josta pelaajat voivat kilpailla.

Tämän lisäksi EA lupaa, että kauden aikana järjestetään kuusi suoraa henkilökohtaista tapahtumaa, joissa kilpailla, ja koska Madden NFL 24 sisältää PC:n, Xbox Seriesin ja PS5:n välisen ristiinpelaamisen julkaisun yhteydessä, MCS 24 -kausi on myös crossplay-yhteensopiva.

MCS 24 -kausi johtaa myös suoraan Ultimate Madden Bowl-turnaukseen, joka lupaa miljoonan dollarin palkintopotin maailman 14 parhaalle Madden-pelaajalle taisteltavaksi.

Katso MCS 24 -kauden aikataulu täältä.

Madden NFL 24

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä