Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
rFactor 2

Max Verstappen ei ollut tyytyväinen LeMans 24h Virtualiin

Kun palvelinongelmat saivat F1-mestarin vetäytymään kilpailusta, hän kutsui turnausta "pelleshow'ksi".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

LeMans 24h Virtual ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan viikonlopun aikana. Kilpailun aikana isäntäpeli rFactor 2 kohtasi joukon palvelinongelmia, jotka kehittäjä Motorsport Games myöhemmin totesi johtuvan tietoturvaloukkauksista. Mutta siihen mennessä, kun korjaukset oli otettu käyttöön, vahinko oli tapahtunut, ja tiimit ja kuljettajat, mukaan lukien Formula 1 -maailmanmestari Max Verstappen, eivät olleet tyytyväisiä tapahtuneeseen.

Kun Verstappen oli katkaissut yhteyden kilpailun aikana ja joutunut jäämään eläkkeelle, hän vapautti paasauksen kilpailusta ja sen käsittelystä ja meni jopa niin pitkälle, että kutsui sitä "pelleshowksi" ennen kuin päätti poistaa pelin toivoen, että muut tekevät samoin.

Kuten alla olevasta YouTuber Limitlessin leikkeestä näet, Verstappen jopa ilmoitti, ettei hän osallistu tapahtumaan ensi vuonna.

LeMans 24h Virtualin voittaja päätyi Team Redlineksi, mikä tarkoittaa, että F2-mestari Felipe Drugovich voi lisätä tämän turnauksen palkintokaappiinsa.

rFactor 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Le Mans Virtual tekee paluun tammikuussa

Le Mans Virtual tekee paluun tammikuussa

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Motorsport Games on ilmoittanut, että Le Mans Virtual Series tekee paluun myöhemmin tässä kuussa. Kaikkiaan viiden tapahtuman kokonaisuus huipentuu Le Mans Virtualiin...Ladataan seuraavaa sisältöä