Suomi
Gamereactor
esports

Meidän ei tarvitse huolehtia eSports-kuplan puhkeamisesta, sanoo Faceitin Rodrigo García

Edessämme saattaa kuitenkin olla vakiintumiskausi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin Arcuas Gaming Festivalilla saimme mahdollisuuden keskustella Faceitin kansainvälisten projektien johtajan Rodrigo Garcían kanssa. Se on hieman myrskyisää aikaa eSportsille tällä hetkellä, ja monet fanit ajattelevat, että kupla on puhkeamassa, mutta Garcían mielestä ei tarvitse huolehtia.

"En usko, että fanien tai kumppaneiden tarvitsee olla huolissaan siitä", hän sanoi. Mutta eSports-teollisuuden tielle on vielä tulossa joitain muutoksia. "Jos katsot muita toimialoja, en puhu pelaamisesta tai eSportsista, puhun mistään massiivisista innovaatioista tai kyytiteollisuudesta, joita ei ollut olemassa aiemmin. He kaikki kävivät läpi tämän vaiheen, jossa oli paljon kiirettä alussa Sitten jotain puhkesi keskelle Sitten se oli hieman vähemmän Ja sitten markkinat ovat tässä konsolidoitumisvaiheessa, eikö?"

"Esports on tietysti kasvanut valtavasti pandemian ansiosta", hän jatkoi. "Ja nyt, kun asiat palaavat normaaliksi, markkinat muokkaavat ja muuttavat Ja sitten kaikki pandemiavuosien aikana näkemäsi hype tulee vakaampaan ympäristöön tai vakaisiin suuntauksiin Joten tällä tavalla en usko, että eSports menee mihinkään pian Itse asiassa ne kasvavat edelleen Asia on, että meidän on pari haastetta, teollisuudenalana voitettuna ja ajattele sitä yrittääksesi tehdä siitä kestävän."

Luuletko, että García on oikeassa olla huolehtimatta, vai näemmekö joitain suurempia muutoksia eSportsiin lähitulevaisuudessa? Katso koko haastattelu alta:

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä