Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Mellakka ei lisää ikävaatimusta kilpailla LEC: ssä

Edelliset tiedot liittyivät artikkelin vanhaan versioon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

LEC: ssä on ollut viime aikoina hieman myrskyä, koska Riot Gamesin uskottiin nostaneen ikävaatimusta kilpailla European League of Legends -skenessä. Tämä tuli kehittäjän blogikirjoituksessa, mikä sai sen näyttämään entistä laillisemmalta ja todellisemmalta, mutta LoL EMEA esportsin johtaja Maximilian Peter Schmidt on nyt vahvistanut, että näin ei tule olemaan... ainakin vuonna 2023.

Kuten Twitterissä todettiin, Schmidt toteaa: "Hei kaikki, Zilean julkaisi valitettavasti vanhan version tästä artikkelista. Kauden 2023 ikävaatimus pysyy 17 vuotta. Pyrimme päivittämään artikkelin. Pahoittelut onnettomuudesta!"

Tämä ei tarkoita, että LEC ei nostaisi vähimmäisikävaatimustaan tulevaisuudessa, mutta kuten Schmidtin jatkotwiitti lisää: "Olemme arvioineet mahdollisuutta nostaa ikävaatimusta, koska meillä ei ollut viime aikoina alaikäisiä pelaajia, se avaa mahdolliset tulevat sponsoroinnit ja uskomme vahvasti ERL: iin ja EM: ään ekosysteemimme perustana, mutta ovat päättäneet sitä vastaan toistaiseksi."

Luuletko, että vaaditun iän nostaminen on hyödyllistä LEC: lle vai ei?

League of Legends
Photo: Riot Games

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä