Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Moist ja Shopify Rebellion tekevät yhteistyötä Valorant Champions Tourilla

MxS näkee näiden kahden joukkueen yhdistävän resurssinsa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatiot Moist Moguls ja Shopify Rebellion ovat ilmoittaneet yhdistävänsä voimansa luodakseen ja tukeakseen Valorant Champions Tour-joukkuetta. Joukkue tunnetaan nimellä Moist x Shopify Rebellion (tai MxS), ja joukkue näkee kahden edellisen erillisen joukkueen pelaajat ja valmennushenkilöstön.

Erityisesti Shopify Rebellion: sta lähtien sekä Adam "mada" Pampuch että Victor "v1c" Truong pelaavat MxS: n pääluettelossa, kun taas Jared "mac" Schneider toimii joukkueen apuvalmentajana. Moist Moguls: n suhteen Brock "brawk" Somerhalder, Xavier "flyuh" Carlson ja Brady "varas" Dever muodostavat loput MxS: n aktiivisesta luettelosta, kun taas Chad "Oderus" Miller ottaa päävalmentajan tehtävät.

Tällä tiimillä on jopa muutama melko korkean profiilin omistaja vaikuttajamaailmasta, ja Ludwig ja Cr1TiKaL on kiinnitetty tiimiin.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä