Suomi
Gamereactor
uutiset
Monster Hunter Now

Monster Hunter Now edellyttää kavereita apuun, kun kohteena on Elder Dragon

Mobiilisesti ei kannata pelata yksin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monster Hunter Now on se Capcomin ja Nianticin niin sanottu AR-peli mobiililaitteille. Julkaisu tapahtui syyskuussa 2023, ja jo lokakuussa latauksia oli tehty yli kymmenen miljoonaa. Gamereactor pääsi haastattelemaan tekijöitä siitä niin sanotusta toisesta kaudesta.

Toinen kausi on jo käynnissä, ja nimenä on paljastava "Hunting Together". Nyt on tavoitteena mennä ulos hirviöitä metsästämään kavereiden kanssa. Asiaa hehkuttivat Nianticin Dan Inamoto ja Mark Van Lommel. Yksi niistä uusista hirviöistä on Elder Dragon Kshala Daura, joka on mukana ainoastaan kavereiden kanssa paikallisesti pelattavassa raidissa.

Monster Hunter Now on pelattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteilla.

"So before, you had to be in close physical proximity with other players to multiplayer hunt at a Huntathon. Now we have matchmaking that happens no matter where you are, no matter who's around you. You can make sure that you fill that whole lobby to get a four-player Huntathon action going on to take down some of the toughest monsters in the game."

"Kshala Daura, which is an Elder Dragon, is the first time that we're introducing an Elder Dragon. It'll be showing up in these special spots, essentially, that are out and about on the field."

"They are called Elder Dragon Interceptions, and you'll be encountering them in these spots."

HQ
Monster Hunter Now

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä