Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

MrBeast on sitoutunut ostamaan League of Legends -joukkueen

Erittäin suosittu sisällöntuottaja vahvisti aikomuksensa Worldsin aikana viikonloppuna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Worlds 2022 -tähti oli epäilemättä DRX: n ja T1: n välinen ottelu, yksi hetki, joka kiinnitti monien fanien huomion, oli, kun Jimmy "MrBeast" Donaldson ilmestyi tapahtuman lähetyspöydälle keskustelemaan lähetystiimin kanssa.

Tämän esiintymisen aikana massiivisesti suositulta sisällöntuottajalta kysyttiin, oliko kilpailevaan League of Legends -kohtaukseen pääseminen koskaan jotain, josta hän olisi kiinnostunut, ja MrBeast antoi melko vakuuttavan vastauksen.

"No, joo... 100%. Kysymys on enemmän siitä, milloin", MrBeast sanoi. " Jos teemme sen, haluan joukkueen, joka pääsee tällaiseen vaiheeseen. Meidän on saatava oikeat palaset paikoilleen ennen kuin vedämme liipaisimesta."

Hän kuittasi: "Se voi kestää vielä vuoden tai kaksi, mutta kyllä, 100%."

Joten meillä on se, tulevaisuudessa MrBeast pyrkii tulemaan League of Legends -joukkueen omistajaksi ja asioiden ulkonäön perusteella Pohjois-Amerikan liigaan, League of Legends Championship Seriesiin (LCS).

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä