Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023 -finaalien otteluraportti: JDG v BLG

LPL-finaalien uusinta sai MSI 2023:n päättymään dramaattisella tavalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Se oli uusintaottelu kautta aikojen MSI 2023:n viimeisessä pelissä, kun LPL:n nouseva nyrkki, Bilibili Gaming, yritti kaataa liigan kultaisen vasemman käden ja nykyisen mestarin JD Gamingin kostosarjassa mestaruudesta.

Peli 1 (JDG-voitto)
JDG: Gragas; Helmivene; Jayce; Pahanilmanlintu; Rakan
BLG: Jax; Maokai; Syndra; apheliot; Lulu

JDG aloitti sarjan vahvasti ja esitteli erittäin vahvan laning-vaiheen. BLG piti kiinni pelisuunnitelmastaan pinota lohikäärmeitä, mutta JDG pystyi hyödyntämään kaistajohtojaan hidastaakseen tätä pelisuunnitelmaa, kunnes paroni syntyi. BLG joutui taistelemaan Baronin ympärillä, ja JDG otti voiton hallitsevassa 25 minuutin esityksessä, jossa Knight meni kuolemattomaksi.

Peli 2 (BLG-voitto)
BLG: Gwen; Maokai; Jayce; Pahanilmanlintu; Rakan
JDG: Sion; Wukong; Annie; Xayah; Lulu

Ovela neljän miehen hyökkäys tasolle yksi varmisti ensimmäisen veren JDG: lle, mutta Elk onnistui löytämään tappamisen vastineeksi. BLG heräsi eloon pelin puolivälissä ja löysi Ocean Dragonin, jonka he muuttivat JDG:n bottitasoksi 1 ja tappoivat Knightin. BLG otti paronin, mutta heidät pyyhittiin hirven lisäksi, ja näytti siltä, että JDG voisi palata peliin. On kuitenkin löysi loistavan valinnan keskikaistalta, ja BLG kierteli kartan ympäri ottaen tason 2 puolivälissä ja vaatien Infernal Soulin ja Inhibiittorin. Upea syöttiretriittipeli yläkaistalla yllätti JDG:n ja heidät aktivoitiin, jolloin BLG pystyi sulkemaan pelin ja tekemään siitä sarjan.

League of Legends
Riot Games

Peli 3 (JDG-voitto)
JDG: Sion; Sejuani; Jayce; Zeri; Rakan
BLG: Kennen; Kha'Zix; Annie; Vayne; Lulu

Yleisö tuli täysin hulluksi, kun Vayne lukittiin tähän peliin, mutta valitettavasti se ei kannattanut BLG: lle. Ja minun on sanottava, että näen, mitä he tekivät, mutta Kog'maw olisi sopinut paremmin hyökkäysalueelle. Se oli hitaampi varhainen peli, jossa oli paljon läheltä piti -tilanteita ensimmäiselle verelle, joka lopulta meni hallitsijalle. Siitä lähtien hän ja Knight olivat pysäyttämättömiä, löysivät tappoja kartalta ja rakensivat 4k kultajohdon 16 minuutissa. JDG pelasi objektiivisen makron virheettömästi ja sulki pelin siististi.

Peli 4 (JDG-voitto)
BLG: Gnar; VI; Sylas; Xayah; Rakan
JDG: Sion; Maokai; Jayce; apheliot; Puida

Jälleen yksi dominointipeli JDG:lle laning-vaiheessa. Xun yritti vetää BLG:n takaisin peliin ensimmäisellä lohikäärmeellä, mutta Kanavat pakottivat hänet pois, joka sitten nousi kärkeen ja varmisti ensimmäisen veren 369:lle. JDG löysi tavoitteen ja kolme vapaata tappoa toisen lohikäärmeen ympärille ja rakensi 3.5k kultajohdon 14 minuutissa. Itsevarma ritari houkutteli yksin Xunille ja Yagaolle yläkaistalla ja tappoi heidät molemmat varmistaen JDG the Baronin ja MSI-palkinnon.

JDG on MSI 2023 -mestarisi ja saa League of Legends Esports-maailman huomaamaan, kun he odottavat seuraavaa LPL-jakoa ja ovat mahdollisesti ensimmäinen organisaatio pelin historiassa, joka suorittaa Golden Roadin.

League of Legends
Riot Games

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä