Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023: SK Telecom T1 v Bilibili Gaming -sarjan yhteenveto

Se oli taistelu LCK:n ja LPL:n toisesta siemenestä häviäjän haarukkafinaalissa tänään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Se oli tyylien yhteentörmäys MSI häviäjän haarukkafinaalissa tänään, kun LPL:n toisen siemenen, Bilibili Gaming:n, aggressiivinen joukkuetaistelutyyli kohtasi LCK:n makropelin mestarit SK Telecom T1.

Peli 1 (BLG voitto)
BLG: Jax; Viego; Annie; Zeri; Lulu
T1: Gragas; Wukong; Lissandra; Xayah; Rakan

Peli näytti aluksi lupaavalta T1:lle, sillä kahakoita puhkesi ympäri karttaa alkuvaiheessa, mutta tavoitteet menivät tiensä useammin. Pelin puolivälissä Elk alkoi kiihtyä BLG:n ADC:een ohjaamien tappojen määrän vuoksi, ja joukkuetaistelusta pelin myöhempiin vaiheisiin tuli vaikea tehtävä. Xun oli myös rakentanut huomattavan etumatkan Oner:aan nähden ja pystyi käyttämään Viegon liikkuvuutta löytääkseen johdonmukaisia ja luovia sivustaja joukkuetaisteluissa. Molemmat joukkueet pelasivat vahvasti Dragonsissa, mutta Oner valloitti Ocean Soulin hyvin ajoitetulla varastamisella. Yli-innokas työntö sen jälkeen, kun tämä etu oli muutettu Baron-harrastajaksi, oli kuitenkin T1:n tuho, sillä Elk:n shokkikolmoistappo riitti juuri ja juuri siihen, että BLG repi T1:n nexukseen.

Peli 2 (BLG voitto)
T1: Kennen; Maokai; Jayce; apheliot; Helmivene
BLG: Sion; Suku; Sylas; Pahanilmanlintu; Lulu

Varhainen viiden miehen hyökkäys asetti BLG:n menestykseen toisessa pelissä asettamalla Xun ja Elk kollegoidensa edelle. BLG:n yliaggressiivisuudesta rangaistiin T1:lla, erityisesti Xun:lla ja Yagao:lla, mutta Dragonsin pinoaminen tarkoitti, että virheiden vaikutus oli rajallinen, ja jopa Bin pystyi palaamaan peliin ja tappamaan Zeus yksin varhaisen kaistavajeen jälkeen. Myöhäiseen peliin BLG tunsi olevansa tiukasti hallinnassa huolimatta pelin tasaisesta kultatilasta, ja T1:n epäonnistuminen hyödyntää BLG:n jakautumista Baronin ja Dragon Soulin välillä osti Xun:lle tarpeeksi aikaa antaa kuoliniskun heidän toiveilleen voittaa tämä peli ässällä, joka on kiinnitetty Baronin, itse tavoitteen ja T1:n tukikohdan ympärille repaleisena BLG:n käsissä .

Peli 3 (T1 voitto)
T1: Jax; Kha'Zix; K'Sante; Xayah; Rakan
BLG: Gwen; Suku; Galio; Zeri; Lulu

Laning-vaiheessa Yagao ja Bin vaihtoivat vastustajia, mutta T1 menestyi silti paremmin varhaisissa kaupoissa. Oner:n varhainen Dragonin varastaminen antoi sävyn T1:lle, joka pinosi ne säälimättä ja kiersi BLG lohikäärmekuopan ympärille väittäessään Soul Pointin. Mountain Soul varmistettiin puhtaasti T1, ja siitä tehtiin paroniharrastaja. Paineen hyödyntäminen oli pelin henki, ja kun BLG:n tukikohta oli uhattuna, T1 pystyi ottamaan Elder Dragon- ja Baron-harrastajat samaan aikaan ja kuluttamaan BLG:n tukikohdan ja jäsenet voittaakseen palatakseen sarjaan.

Peli 4 (BLG voitto)
BLG: Fiora; Kha'Zix; Helmivene; Zeri; Lulu
T1: Jax; Wukong; Ahri; Xayah; Rakan

Molempien joukkueiden aggressiivinen alku pelille näki lopulta BLG vetävän eteenpäin, kun vastaisku antoi Xun kaksi tappoa ja varmisti ensimmäisen lohikäärmeen heidän hyväkseen. Xun oli kaikkialla kartalla, ja BLG kokonaisena tunnelina visioi yksi-neljä pelityyliä, pinoten lohikäärmeitä samalla kun Bin skaalasi ja jakoi työntäen. Asiat näyttivät mahdottomilta T1:lle sen jälkeen, kun Infernal Soul meni heidän vastustajansa hyväksi, mutta he onnistuivat kynsimään reitin takaisin peliin, kun he varmistivat Elder Dragonin. BLG osoitti harvinaista kärsivällisyyttä, joka odotti ulos tästä ikkunasta ja piti vahingot minimissä. Paine oli jälleen BLG:n eduksi, kun he varmistivat paronin, ja epätoivoinen taistelu toisen Elder Dragonin ympärillä johti siihen, että T1 sai vastauksen ja hävisi sarjan kolmella yhdelle.

Huomenna nouseva altavastaaja Bilibili Gaming kohtaa JD Gaming - joukkueen, joka on kotialueensa huipulla, Kiinan LPL. Antavatko heidän vauhtinsa ja aggressiivisen joukkuetaistelunsa heille mahdollisuuden täydentää tuhkimotarinansa ja nostaa MSI 2023 -pokaalin? Tuomme sinulle kaiken toiminnan suorana Copper Box Arenalta huomenna.

League of Legends
Riot Games

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä