Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023 -yhteenveto: Bilibili Gaming vastaan Gen G Esports

MSI 2023 -otteluraportti Lontoon Copper Box Arenalta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänään, kun MSI lähestyy tämän vuoden loppuaan, LPL':n toinen siemen Bilibili Gaming otti LCK:n ensimmäisen siemenen Gen G Esports saadakseen paikan alemman hakasulkeen finaaliin. Molempien joukkueiden fanit olivat voimassa Copper Box Arenalla yhteenotossa, jossa yksi joukkue lähetettäisiin kotiin.

Peli 1 (BLG voitto)
BLG: Jax; Maokai; Taliyah Zeri; Lulu
GEN: Gragas; VI; Lissandra; Xayah; Rakan

BLG aloitti pelin aggressiivisella kaupankäynnillä varhaisessa laning-vaiheessa, ja siellä oli paljon varhaista viidakkoon keskittyvää toimintaa, jossa BLG tuli eteenpäin tapoista ja kullasta, mutta ei merkittävästi. Pelin puolivälissä käydyt taistelut olivat suhteellisen tasaisia, kun joukkueet vaihtoivat tappoja ja maaleja, mutta BLG pinosi lohikäärmeitä. Bin ja Elk skaalautuivat hirviömäisesti myöhäiseen peliin, mikä antoi BLG:lle tarvittavan paineen syöttiä GEN huonoon tappeluun Baronin ympärillä. BLG varmisti Baron-harrastajan ja neljä GEN:n jäsentä ja sulki pelin nopeasti pois tästä näytelmästä.

Peli 2 (BLG voitto)
GEN: Ornn; Wukong; Annie; apheliot; Tahm Kench
BLG: Gwen; VI; Ahri; Pahanilmanlintu; Braum

Peyz ja Delight pakottivat kollegansa pois kaistalta varhaisessa kaupassa, mutta BLG palautti paineen gank midillä varmistaakseen ensimmäisen veren. Asiat alkoivat kääntyä GEN:n eduksi, kun he löysivät onnistuneita valintoja ensimmäisen lohikäärmeen ympäriltä ja varmistivat sen käyttämällä tätä painetta lumipalloon Peyz ja muuntuakseen myös toiseksi lohikäärmeeksi. Taistelu ja maalien vaihto jatkuivat, ja GEN saavutti sielupisteen ja tasaisen tappoedun. BLG käänsi pelin ympäri puhtaalla taistelulla keskikaistalla, jonka he muuttivat paroniksi. Bin tuli vaikeaksi GEN:lle, ja BLG pystyi taistelemaan tiensä myös Dragon Soul Pointiin. Ratkaisevassa taistelussa Baronin ympärillä Elk muutti hyvän vastahyökkäyksen GEN:sta quadra-tappoksi ja tavoitteeksi, ja BLG käytti tätä painetta saavuttaakseen Ocean Soulin ja ottaakseen voiton.

Peli 3 (BLG voitto)
GEN: Ornn; Suku; Annie; apheliot; Puida
BLG: Sion; VI; Ahri; Pahanilmanlintu; Blitzcrank

BLG hyökkäsi GEN:n viidakkoon viiden miehen yksikkönä tasolla yksi ja varmisti Red Buffin pois Peanut. Peanut:lta, kosti varastamalla Xun:n raptor-leirin, ja vaikka hän teki kaksi välähdystä näytelmään BLG, he eivät löytäneet tappoa. Tavoitteita vaihdettiin varhaisessa pelissä, ja BLG asetti lohikäärmeet etusijalle ja löysi ensimmäisen veren Chovy Rift Heraldin ympäriltä. Toisen lohikäärmeen aikoihin On heräsi eloon, kun BLG löysi neljä tappoa kahdelle ja tavoitteen. Pelin puolivälissä siitä tuli Peanut vs Elk,, mutta On löysi jatkuvasti kytkinkoukkuja ratkaisevissa taisteluissa kääntääkseen ne BLG:n eduksi. BLG pinosi lohikäärmeitä Soul Pointille ja pitkän taistelun jälkeen varmisti Baronin vastineeksi siitä, että GEN kielsi sielun. BLG hyödynsi paineensa puhtaasti, juoksi GEN ympäri karttaa ja hajotti tukikohtansa. Kun seuraava lohikäärme ja paroni tulivat, GEN ei voinut taistella kunnolla, koska heidän tukikohtansa oli revitty hajalle, mikä johti siihen, että BLG turvasi sielun ja paronin ja sulki sarjan.

Useimpien yllätykseksi Bilibili Gaming ei vain pystynyt järkyttämään Gen G:ää, vaan he tekivät sen hallitsevalla tavalla. He kohtaavat huomenna LCK':n toisen siemenen SK Telecom T1 ja Unkillable Demon Kingin Faker saadakseen mahdollisuuden taistella JD Gaming:n kanssa 2023 MSI-finaalissa.

League of Legends
Riot Games

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä