Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2024 Play-In -kiinnike on asetettu

Tiedämme nyt 12 joukkuetta, jotka matkustavat Kiinaan suurtapahtumaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On melkein aika ensimmäiselle kansainväliselle League of Legends -tapahtumalle kalenterivuonna 2024. Mid-Season Invitational on tarkoitus järjestää 1.-19. toukokuuta, ja koska se tulee nopeasti, tiedämme nyt 12 osallistuvaa joukkuetta ja milloin kahdeksan Play-In joukkuetta kohtaavat toisensa.

Play-In on varattu pienempien alueellisten liigojen toiseksi sijoittuneille joukkueille ja Spring Split -voittajille. LEC-, LCK-, LCS- ja LPL-sarjojen voittajat pääsevät suoraan seuraavaan Bracket -vaiheeseen. Tätä silmällä pitäen Play-In vaihekaavio on asetettu, ja se alkaa näkemällä nämä joukkueet vastakkain.


  • T1 vs. Estral Esports

  • FlyQuest vastaan PSG Talon

  • Top Esports vs. LOUD

  • Fnatic vs. GAM Esports

Jokaisen pelin voittajat etenevät karsintaotteluun ansaitakseen paikan Bracket -vaiheeseen, jossa Gen.G Esports, BiliBili Gaming, G2 Esports ja Team Liquid odottavat, kun taas häviäjä putoaa toissijaiseen haarukkaan, jossa hän taistelee viimeisestä mahdollisuudesta karsintaan.

Katso koko Play-In hakasulje alta.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä