Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Naispuolinen Valorant-tähti kääntyi pois Valorant Champions Tour -kokeista, koska miehet eivät halunneet "pelata naisten kanssa"

MeL on kohdannut muutamia ongelmia saadakseen paikan ykköstason joukkueissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-toimittaja Rod "Slasher" Breslaun uudessa raportissa on todettu, että Valorant-ammattilaiselta Melanie "meL" Caponelta on evätty oikeudenkäynnit johtavien Valorant Champions Tour joukkueiden kanssa, koska miespelaajat eivät halua "pelata naisten kanssa".

Raportissa todetaan, että monet joukkueet, joita meL on seurannut, ovat sisältäneet miespelaajia, jotka eivät halua kilpailla naispelaajan rinnalla, ja että tämä on samanlainen tilanne, joka on vaivannut muita esports-kohtauksia, mukaan lukien Counter-Strike, aiemmin.

Tiedot tulivat suoran lähetyksen aikana entisen Valorant valmentajan ja heittäjän Sean Garesin kanssa, jossa he lopulta päätyivät keskustelemaan naisten Game Changers -sarjasta.

Slasher on sittemmin tarkentanut näitä raportoituja tietoja todeten, että vaikka seksismi on vaikuttanut siihen, että meL ei ole saanut paikkaa ykköstason joukkueessa, on ollut myös muita syitä, kuten hänen jyrkkä sopimuksen ostomaksunsa.

MeL on sittemmin käsitellyt tätä raporttia ja lisännyt: "Minulta on evätty mahdollisuudet kokeilla Valorant -joukkueita, joissa on kourallinen lahjakkaita yhteistyökokoonpanoja vuosien varrella syistä, joihin kuuluu joukkueiden haluttomuus maksaa ostoa puolestani ja koska minua pidettiin "liian arvokkaana voimavarana vapauttamaan näin lähellä kumppanuusvalintaa, kun olen niin keskeinen organisaationi hakemuksessa".

"Oli ainakin yksi tilanne, jossa minua harkittiin, mutta pian minulle ilmoitettiin takaisin T1-joukkueesta, että pelaaja ei halunnut pelata naisen kanssa. Annoin sen levätä enkä ole puhunut siitä, jotta en ottaisi riskiä, että minua pidettäisiin velvollisuutena muille joukkueille. En tiedä, miksi tämä on noussut uudelleen esiin, mutta minusta tuntuu, ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa kuin jakaa tämä, koska näen ihmisten sanovan, että tämä ei voisi koskaan tapahtua ja se on mahdotonta. En myöskään halua olla epäreilu monia ihmisiä kohtaan, jotka ovat kokeneet jotain vastaavaa ja ansaitsevat vahvistuksen (sen sijaan, että käyttäisin tätä tilaisuutta teeskennelläkseni, ettei sitä tapahtunut nyt, kun se on jaettu julkisesti, vaikkakin ilman suostumustani)."

Valorant
Riot Games

https://twitter.com/melanji/status/1704272630696611894

Kiitos, Dexerto.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä