Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

NAVI ilmoitti lopettavansa Fortnite-tiiminsä

Fortnite-tiimin mahdollisuuksiin ei riittänyt luottoa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Natus Vincere on ilmoittanut lakkauttavansa Fortnite-tiiminsä. Asia paljastettiin blogiviestissä, jossa NAVI-tiimin Fortnite-pomo täsmensi ratkaisua.

Fortnite
Photo: Epic Games

"Olemme tänään lakkauttaneet NAVI Fortnite -tiimin teoksen heikon tuoton vuoksi", kertoi Mykhalio "M1ke" Palamar.

"Haluamme kiittää Quinten "Quinten" van der Zijppiä ja Levi "LnueF" Edelijniä heidän panostuksestaan Natus Vinceren kehitykseen. Samalla toivotamme heille kaikkea hyvää tulevaisuutta varten."

M1ke kertoi myöhemmin vielä, että ratkaisun taustalla on Epic Gamesin toimimattomuus eSportsin edistämiseksi. Julkaisijalta kaivattaisiin elektroniseen urheiluun satsaamista nykyistä enemmän.

"Pelaajien valtavasta kiinnostuksesta huolimatta julkaisija Epic Games ei tue eSports-seuroja tai välitä heidän edustaan."

"Joukkueen rakentaminen valtavien palkintopottien varaan on lyhytnäköistä ja riskialtista, joten tästä syystä päätimme keskittyä Fortniten sijasta muihin teoksiin."

LnueF ja Quinten eivät ole jääneet vaille menestystä, sillä kaksikko oli Fornite World Cupissa sijalla 44. Suoritus tuotti duolle mukavat 100 000 dollaria. Tämän jälkeen tapahtumia sekä tuloja on kuitenkin ollut niin vähän, että tiimin jatkolle ei nähty perusteita.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä