Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Näyttää siltä, että Overwatch League on viimeisillä jaloillaan

Activision Blizzard antaa tiimeille mahdollisuuden äänestää tulevaisuudestaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet, että Overwatch League on kohdannut haasteensa melkein toisesta kaudestaan lähtien, jolloin pandemia sulki kaikki sen suunnitelmat luoda aidosti alueellinen franchising-liiga. Mutta vaikka se on kamppaillut ja jatkaa selviytymistään, näyttää siltä, että olemme pääsemässä yhä lähemmäksi tulevaisuutta, jossa Overwatch League lakkaa olemasta.

Koska osana taloudellista raporttia Activision Blizzard puhuu liigasta ja siitä, kuinka se pyytää nyt osallistuvia joukkueita äänestämään siitä, haluavatko he liigan jatkavan toimintaansa kaudella 2024 ja sen jälkeen. Jos joukkueet päättävät, että on tullut aika päättää liiga, Activision Blizzard maksaa jokaiselle joukkueelle 6 miljoonan dollarin irtisanomismaksun - yhteensä noin 114 miljoonaa dollaria.

Osana rahoitusasiakirjaa Activision Blizzard toteaa myös, että Overwatch League muodostaa alle 1 prosentin sen kokonaisnettotuloista.

Vaikka joukkueet voisivat pyrkiä varmistamaan liigan tulevaisuuden, tämä ei ole loistava ilme liigalle ja on todennäköisesti sen päätös, koska 6 miljoonaa dollaria auttaa joukkueita saamaan takaisin kohtuullisen määrän sisäänostomaksusta, joka alun perin vaadittiin liigapaikan hankkimiseen.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä