Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

New York Subliners allekirjoittaa Sibin, vahvistaa vuoden 2024 Call of Duty League -listan

Vuoden 2023 mestarit ovat valmiita ja haluavat ajaa sen takaisin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

New York Subliners yllätti monet, kun he onnistuivat estämään pinotut Atlanta Faze- ja OpTic Texas-luettelot voittaakseen Call of Duty League Championship vuonna 2023. Nyt kun franchising liittyy harvinaiseen ilmaan CDL-mestarina, kaikki katseet kohdistuvat joukkueeseen puolustamaan titteliään vuonna 2024, mikä on erittäin vaikeaa, kuten menneisyys vahvistaa.

Tätä varten Subliners on nyt allekirjoittanut Daunte "Sib" Grayn, henkilön, joka liittyy Cesar "Skyz" Buenon, Matthew "KiSMET" Tinsleyn ja Paco "HyDra" Rusiewiezin joukkoon muodostaakseen vuoden 2024 listan.

Mitä tulee siihen, milloin CDL palaa kaudelleen 2024, Activision ei ole vielä vahvistanut virallista päivämäärää, mutta jos menneisyydestä on jotain tietoa, se alkaa todennäköisesti talvella 2023.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä