Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

NRG:n toimitusjohtaja vahvisti CLG:n hankinnan

Muuton myötä organisaatio palaa LCS:ään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NRG:n toimitusjohtaja Andy Miller on vahvistanut Twitterissä, että hänen organisaationsa on ostanut Counter Logic Gaming (CLG).

Siirron myötä NRG palaa League of Legends Championship Series:een, (LCS) joukkueeksi, joka kilpailee jälleen yhdellä League Esportsin pääalueista.

Videoilmoituksessa Miller sanoi: "Olemme erittäin innoissamme voidessamme ilmoittaa, että olemme palanneet League of Legendsiin.

"Joten monien vuosien poissaolon jälkeen, pudotettuamme, yritimme selvittää kaiken ja joukon vuosia, kynsimme tiemme takaisin ja tässä olemme."

Miller rauhoitteli nykyisiä CLG-faneja: "Pidämme liigan infrastruktuurin ennallaan. League LCS -joukkue, akatemiajoukkueet, kaikki valmentajat, analyytikot, kaikki kokki Philiä myöten.

Puhuessaan organisaation identiteetin muutoksesta Miller sanoi: "CLG-organisaatiossa on ehdottomasti muutoksia, ja arvostamme kaikkia, jotka vuosien varrella laittavat verensä, hikensä ja kyyneleensä organisaatioon päästäkseen pisteeseen, jossa heistä voi nyt tulla osa NRG: tä.

"Jatkossa aiomme jatkaa leikkisää brändiämme, tavallaan perustajani imagossa siellä, Shaquille O'Neal, maailman suurin lapsi, sillä tavalla katsomme itseämme.

"Mutta haluamme voittaa, vihaamme häviämistä melkein enemmän kuin haluamme voittaa."

Yrityskauppa on merkinnyt sitä, että CLG:n nykyinen johtaja Greg Kim ei enää johda organisaatiota.

Twitter -ilmoituksessaan Kim sanoi: "On harvinainen etuoikeus saada avaimet CLG: n kaltaiselle tarinalliselle organisaatiolle, ja harvinaisempaa on silti olla yhtä intohimoisen ja uskollisen fandomin taloudenhoitaja kuin uskolliset.

"Olen ikuisesti kiitollinen niille, jotka luottivat minuun tämän uskomattoman tiimin vartijana."

Erityisesti League:sta hän jatkoi: "Rakensimme League of Legends -ohjelmamme uudelleen ja näimme faniemme tulevan piilostaan, kun nousimme neljän parhaan joukkoon.

"Isännöimme aktivointeja joka päivä, kun Worlds oli ovellamme New Yorkissa."

Kim puhui tilasta, johon hän jättää CLG: n, sanoen: "League of Legends -ohjelmamme jatkaa kaiken viime vuosikymmenen aikana rakennetun perintöä, ja tiedän, että tällä valmentajien ja pelaajien ryhmällä on mitä tarvitaan LCS: n voittamiseen."

CLG:n League of Legends-joukkueet nimetään uudelleen NRG:ksi odotettaessa Riot Games:n hyväksyntää.

League of Legends
CLG

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä