Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

OpTic Texas kruunattiin Call of Duty League Major III -voittajaksi

Joukkue voitti finaalissa Atlanta Fazen ja tuli kauden kolmanneksi Major-voittajaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sanoa, että tämä Call of Duty League -kausi on täysin auki, on luultavasti hieman vähättelyä. Olemme nyt kauden viimeisellä neljänneksellä, kun kolme neljästä Majors on päättynyt, ja jokainen Major on jo nähnyt eri voittajan, ja kauden kokonaissijoitukset eroavat vain 35 pisteellä kolmen parhaan joukkueen välillä.

Tätä silmällä pitäen CDL-fanit voivat todennäköisesti päätellä, että OpTic Texas voitti viime yönä ja voitti Major III -turnauksen, jota isännöi Toronto Ultra. Teksasilainen joukkue voitti Atlanta Faze suuressa finaalissa voittaakseen tapahtuman ja pienentääkseen eron sarjataulukon kärjessä vain 20 pisteeseen, Fazen ollessa johdossa 425, OpTicin toisena 405 ja Ultra tullessa kolmanneksi 390 pisteellä. Seuraavaksi lähin joukkue on New York Subliners kertoimella 255, mutta jos he pystyvät kokoamaan erinomaisen Major IV tullakseen kauden neljänneksi ainutlaatuiseksi Major voittajaksi, tämä ero kutistuu entisestään.

Joka tapauksessa neljäs Major - jota kukaan ei nyt isännöi, koska Carolina Royal Ravens ei pysty isännöimään odotetulla tavalla - järjestetään 31. toukokuuta ja 30. kesäkuuta välisenä aikana, kaikki ennen Championship Weekend tänä kesänä.

Call of Duty: Modern Warfare III
Activision

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä