Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

OpTicin uudessa Call of Duty: Warzone -turnauksessa pelaajat haluavat uuden muodon

Turnaus poisti kertoimet, jolloin fanit pystyivät seuraamaan pisteitä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä viikolla, 11. ja 13. joulukuuta välisenä aikana, Call of Duty: Warzone -fanit saivat näytteen uudesta muodosta, joka on välittömästi hurmannut yhteisön jäsenet.

Yleensä Warzone-turnaus antaa pelaajille pisteitä jokaisen eliminoinnin perusteella ja kertoo sitten pisteet heidän lopullisen sijoituksensa perusteella ottelussa. Match point, uusi formaatti, poistaa kertoimen, sen sijaan antaa pelaajille vain pisteitä eliminointien perusteella ja sitten lisää pisteitä heidän lopullisen sijoituksensa perusteella.

Tämä antoi katsojille mahdollisuuden pysyä helpommin suosikkijoukkueidensa mukana, ja se johtaa lopulta myös jännittävämpään päätökseen. Vaikka joukkue saavuttaa 100 pistettä, heidän on silti voitettava yksi viimeinen ottelu viedäkseen kotiin pääpalkinnon. Tämä tarkoittaa, että voitosta taistellaan, mikä sopii paremmin battle royale -kaavaan.

Fanit ja sisällöntuottajat ovat siirtyneet sosiaaliseen mediaan ylistämään tätä uutta muotoa, mutta luuletko, että sen pitäisi olla Warzone-turnausten uusi normaali?

Call of Duty: Warzone 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä