Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch esports on palannut ja parempi kuin koskaan

Blizzard on paljastanut uuden kilpailutoiminnan ekosysteemin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on laittanut luodin Overwatch League -pelin takaraivoon, mutta kun Valioliiga on kuollut veteen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan esportin kilpailulle? Tämä on juuri kysymys, jonka Blizzard on ilmoittanut paljastamalla uuden Overwatch esports -ekosysteemin.

Tämä on asetettu monitasoiseksi, monialueiseksi järjestelmäksi, ja siinä on ensiluokkainen kohtaus, jossa parhaista parhaat kilpailevat. Tämä tunnetaan nimellä Champions Series, ja se kattaa Euroopan, Pohjois-Amerikan, Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Aasian, ja se koostuu useista kilpailuvaiheista, joissa joukkueet taistelevat lähtö- ja saapumisajoista kansainvälisissä ja henkilökohtaisissa tapahtumissa, joista ensimmäinen oli DreamHackissa Dallasissa toukokuussa ja toinen DreamHack Tukholmassa marraskuussa - mikä merkitsee paluuta ensiluokkaiseen live-kilpailuun Overwatch toiminta Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Tämän ja Overwatch World Cup -mallin lisäksi Blizzard haluaa isännöidä WDG Cup -tapahtumaa kaikkialla Aasiassa (isännöi WDG Esports ) sekä WDG Scholastic Tournament tuodakseen opiskelijat kilpailutoimintaan.

Samoin Blizzard tekee yhteistyötä Faceitin ja Wara.gg kanssa auttaakseen kasvattamaan ruohonjuuritason kilpailua ympäri maailmaa. Nämä alustat toimivat myös paikkana, josta löydät tietoa aikatauluista, turnauksista ja muista tiedoista.

Meille kerrotaan, että Champions Series karsinnat alkavat EU:ssa ja NA:ssa maaliskuussa, pian sen jälkeen, kun Calling All Heroes turnaus päättyy helmikuun lopulla. OWCS:n toiminta Aasiassa alkaa hieman aikaisemmin helmikuun lopulla. On epäselvää, mitkä joukkueet kilpailevat tässä uudistetussa kilpailuohjelmassa, mutta epäilemättä vielä olemassa olevat Overwatch League joukkueet ovat osa taistelua.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä