Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League -kausi 2023 on jo ohi kahden joukkueen osalta

Sekä Vegas Eternal että Los Angeles Valiant eivät ole päässeet jatkoon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka kaudella 2023 Overwatch League on jäljellä viikko runkosarjaa, kahden joukkueen kausi on jo ohi. Vegas Eternal:n 0–16-kampanjan ja Los Angeles Valiant:n 2–13-kampanjan jälkeen kumpikaan joukkue ei ole nyt päässyt Playoffs- tai Play-Ins-turnaukseen, mikä tarkoittaa, että heidän kautensa ovat käytännössä ohi.

Rankingin toisella puolella kolme joukkuetta on jo saavuttanut Playoffs paikkaa, joista nämä ovat Atlanta Reign, Florida Mayhem ja Houston Outlaws. Kun tarkastellaan Play-Ins, Boston Uprising, Vancouver Titans, San Francisco Shock, Toronto Defiant ja London Spitfire ovat kaikki laskeutuneet tänne, ja New York Excelsior, Washington Justice, ja Los Angeles Gladiators taistelee tällä hetkellä kahdesta jäljellä olevasta paikasta Play-Ins:ssa ja jälkikaudella yleensä.

Kun runkosarjaa pelataan vielä yksi viikko, löydät otteluohjelman täältä.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä