Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League -pelaaja väittää, että hänen joukkueensa on menossa kohti 6 miljoonan dollarin ostoa

Guangzhou Charge -tähti toteaa, että joukkue hajoaa kauden lopussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun otetaan huomioon Overwatch League:n vähenevä kiinnostus, ei ole oikeastaan suuri yllätys, että Activision Blizzard aikoo luovuttaa ja sulkea liigan maksamalla jokaiselle joukkueelle 6 miljoonaa dollaria irtisanomismaksuna. Myönnettäköön, että tämä tapahtuu vain, jos joukkueet äänestävät ja päättävät lopettaa paikkansa liigassa, mutta näyttää siltä, että yksi joukkue haluaa jo tehdä juuri tämän.

Guangzhou Charge:n Li "Xerneas" Xianyao on kommentoinut tilannetta (ja kääntänyt Chengdu Hunters fanitilin) ja maininnut, että joukkue hajoaa kauden lopussa.

– Joka tapauksessa nykyinen joukkuetilanne on se, että meillä on managerimme lisäksi vain viisi pelaajaa. Kun lopetamme tämän kauden, hajotamme ja keräämme 6 miljoonaa. Joukkue ei vaadi suurta menestystä, mutta me viisi haluamme silti voittaa. Voin vain sanoa, että teemme parhaamme", Xerneas sanoi.

Jos Charge hajoaa, se tarkoittaa, että vähintään kaksi 20 joukkueesta on valmis OWL:n kanssa, koska näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että Hunters tulee takaisin, kun se ei osallistu kauteen 2023.

Luuletko, että tämä on Overwatch League:n viimeinen kyyti?

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Kiitos, Dexerto.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä