Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leaguen kausi 2022 starttaa 5. toukokuuta

Ensimmäisen viikon aikataulu on tiedossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen vuoden 2022 kausi starttaa 5. toukokuuta. Kokoonpanot ovat 5v5, ja tuleva Push-pelimuoto on mukana. Kummallisesti blogi ei mainitse lainkaan peliä Overwatch 2 suoraan. Tästä herääkin kysymys, pelataanko kausi Workshop-tilassa.

Liiga jakautuu jälleen East- ja West-osioihin. East-joukossa on suurimmaksi osaksi aasialaisia joukkueita (Chengdu Hunters, Guangzhou Charge, Hangzhou Spark, Los Angeles Valiant, Philadelphia Fusion, Seoul Dynasty, Shanghai Dragons) ja West-osiossa enimmäkseen pohjoisamerikkalaisia ja eurooppalaisia joukkueita (Atlanta Reign, Boston Uprising, Dallas Fuel, Florida Mayhem, Houston Outlaws, London Spitfire, Los Angeles Gladiators, New York Excelsior, Paris Eternal, San Francisco Shock, Toronto Defiant, Vancouver Titans, Washington Justice).

Jokainen joukkue pelaa vähintään 24 ottelua kauden aikana.

Ensimmäisen viikon aikataulun voi katsoa täältä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä