Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch Leaguen voittanut Florida Mayhem -lista on julkaistu

Toinen joukkue on painanut nollauspainiketta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet koskaan tarvinnut vahvistusta siitä, että Overwatch League on todennäköisesti valmis ja että vuoden 2024 kilpailukykyinen Overwatch koostuu jostain aivan muusta, nykyinen listaleikkaustrendi on erittäin hyvä paikka aloittaa.

Kun Seoul Dynasty, Los Angeles Valiant, Boston Uprising ja useat muut joukkueet vapauttavat yksilöitä, useita tai koko joukkueensa, nykyiset OWL-mestarit, jotka kruunattiin vasta kuun alussa, ovat nyt päättäneet erota myös koko joukkueestaan.

Florida Mayhem on julkaissut koko kokoonpanonsa ja valmennus-/johtohenkilöstönsä, eli Baek "Checkmate" Seung-hun, Choi "MER1T" Tae-min, Lee "WhoRU" Seung-jun, Ham "SOMEONE" Jeong-wan, Rupal "Rupal" Zaman, Sung "CH0R0NG" Yoo-min, Oh "MAKA" Eun-seok, apuvalmentaja Caleb "McGravy" McGarvey, päävalmentaja, Jordan "Gunba" Graham, ja apulaismanageri Jade "swingchip" Kim on kaikki erotettu joukkueesta.

Ei ole sanaakaan siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan näille pelaajille, tai samoin siitä, aikooko Mayhem palkata uusia jäseniä vuodelle 2024.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä