Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

PGL julkistaa 32 eurooppalaista joukkuetta, jotka kilpailevat paikoista PGL Major Copenhagen -turnaukseen

Turnauksessa on tarjolla vain 24 paikkaa, joten vain rajoitettu määrä joukkueita voi edustaa Eurooppaa tapahtumassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vain vajaan kahden kuukauden kuluttua parhaat Counter-Strike joukkueet ympäri maailmaa suuntaavat Tanskaan kilpailemaan PGL Major Copenhagen. Tapahtuma on ensimmäinen Major, joka pelataan Counter-Strike 2, ja siihen osallistuu 24 joukkuetta ympäri maailmaa, ja näin ollen PGL on nyt julkistanut 32 eurooppalaista joukkuetta, jotka kilpailevat 16 kutsupaikasta ja viimeisestä mahdollisuudesta karsintapaikkaan.

Koska tapahtumaan osallistuu joukkueita ympäri maailmaa, lähtö- ja saapumisajat jaetaan seuraavasti; Elimination Stage (7 eurooppalaista joukkuetta ja 1 amerikkalainen joukkue), Opening Stage (10 eurooppalaista joukkuetta, 4 amerikkalaista joukkuetta ja 2 Aasian ja Tyynenmeren joukkuetta). Mitä tulee näiden lähtö- ja saapumisaikojen jakamiseen, ne annetaan joukkueille riippuen heidän suorituksestaan alueensa karsinta- ja viimeisen mahdollisuuden karsintatapahtumissa.

Mitä tulee siihen, ketkä kilpailevat Euroopan karsinnoissa, joukkueet ovat seuraavat:


  • RMR EU 1 - FaZe Clan, Virtus.pro, Natus Vincere, G2 Esports, Eternal Fire, AMKAL, BetBoom, 3DMax, 9Pandas, SAW, Movistar KOI, ITB, Ninjas in Pyjamas, Exthunderflash, Fnatic ja Team Falcons.

  • RMR EU 2 - Team Vitality, Mouz, Team Spirit, Monte, Cloud9, Apeks, Astralis, Preasy Esport, GamerLegion, Guild Eagles, ENCE, Ecstatic, Pera, OG Esports, Nexus ja Heroic.

Ensimmäinen karsinta pelataan 14.-17. helmikuuta ja toinen 19.-22. helmikuuta, ja näiden kahden tapahtuman kahdeksan parasta joukkuetta ansaitsevat paikan Major -turnaukseen karsinnan kokonaissijoituksen perusteella. Sijoille 9-11 sijoittuneet joukkueet pääsevät 23.-24. helmikuuta järjestettävään viimeiseen karsintaotteluun, jossa on tarjolla viimeinen paikka Euroopasta.

Counter-Strike 2Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä