Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusion rekrytoi uudelleen Hotban, mukaan myös Tobi

Kaksi eteläkorealaista kykyä pohjoisamerikkalaiseen Overwatch League -joukkueeseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Philadelphia Fusionin Overwatch League -joukkue on rekrytoinut kaksi uutta kykyä joukkueeseensa. Hong-joon "HOTBA" Choi pelasi aiemmin New York Excelsiorissa, ja Jin-mo "tobi" Yang puolestaan aiemmin Seoul Dynastyssa. HOTBAn tehtäväksi tulee Off-Tank, ja Tobin sitten Main Support.

Kumpikin kyky voidaan laskea Overwatch Leaguen veteraaneiksi, sillä heillä on kokemusta jo usean vuoden ajalta. Kumpikaan ei ole silti vielä onnistunut saamaan OWL Championshipia, mutta ehkä nyt olisi sen aika?

Overwatch
Philadelphia Fusion
Overwatch
Philadelphia Fusion

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä