Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Pokémonin maailmanmestaruuskilpailut suuntaavat Honoluluun vuonna 2024

Havaiji on vuosittaisen pääkilpailutapahtuman isäntäpaikka.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Pokémon Company on ilmoittanut vuoden 2024 Pokémon World Championship sijainnin. Kuten vuoden 2023 Championships lopussa todettiin, ensi vuoden tapahtuma järjestetään Honolulun saarella Havaijilla.

Isäntäpaikkaa tai edes turnauksen päivämäärää ei mainita, mutta jos tämän vuoden tapahtuma Japanissa ja viime vuoden Ison-Britannian tapahtuma ovat uskottavia, voimme todennäköisesti odottaa sen järjestämistä joskus elokuussa.

Samoin, ehdottaako Havaijin sijainti myös sitä, missä vuoden 2025 Championships pidetään? Ehkä. Kun Pokémon Sword/Shield on saanut inspiraationsa Isosta-Britanniasta ja suuri turnaus tulee maahan pian sen jälkeen, ja samoin Pokémon Sun/Moon on saanut inspiraationsa Havaijista ja nyt myös maalle asetettu tapahtuma, voisiko Espanja olla myös kortilla Pokémon Scarlet/Violet Iberian niemimaan inspiroima ympäristö? Annan sinun pohtia tätä kysymystä.

Pokémonin maailmanmestaruuskilpailut suuntaavat Honoluluun vuonna 2024


Ladataan seuraavaa sisältöä