Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Raportti: Apple siirtyy AR-laseista ja keskittyy sen sijaan sekoitettuun todellisuuteen

Teknisten haasteiden sanotaan johtaneen suunnanmuutokseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että Apple jättää taakseen pyrkimyksensä luoda lisätyn todellisuuden laseja. Kuten Bloomberg raportoi, Piilaakson teknologiajätin sanotaan keskittävän ponnistelunsa sen sijaan sekatodellisuustilaan nyt.

Päätöksen syyn sanotaan pyörivän teknisten haasteiden ja myös kustannusten ympärillä, mikä näyttää heijastavan ongelmia, joita muut teknologiajätit, kuten Google ja Microsoft, ovat kohdanneet Google Glass- ja HoloLens-järjestelmiensä kanssa.

Yhdistetyn todellisuuden tila ei kuitenkaan ole yksinomaan Applelle, koska Metalla ja Googlella on molemmilla myös tekeillä projekteja, joiden sanotaan pyrkivän hyödyntämään tekniikkaa. Mitä tulee siihen, milloin näemme tämän uuden projektin toiminnassa, on todettu, että aikajanalla nähdään ensimmäinen yhdistetyn todellisuuden järjestelmä, joka tulee tänä vuonna.

Apple pitää järjestelmän yksityiskohdat melko lähellä rintaa, mutta tämä strategian muutos herättää kysymyksen siitä, miten Google, Microsoft ja Meta pärjäävät AR-projekteissaan, koska Meta väittää toivovansa julkaisevansa laitteensa ensi vuonna.

Tämä on mainos:
Raportti: Apple siirtyy AR-laseista ja keskittyy sen sijaan sekoitettuun todellisuuteen


Ladataan seuraavaa sisältöä