Suomi
Gamereactor
esports

Raportti: Insomnia Gaming Festivalin järjestäjän henkilökunta lomautettu

Player1 Events on kohdannut joukkoirtisanomisia ja nyt fyysisen tapahtuman tulevaisuus on ilmassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi suurimmista pelitapahtumista joka vuosi Isossa-Britanniassa on Insomnia Gaming Festival, fyysinen tapahtuma, jota Player1 Events on ylläpitänyt ja johtanut parin viime vuoden ajan sen jälkeen, kun sen emoyhtiö Supernova Capital osti festivaalin jälleenmyyjältä Game vuonna 2021. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan jatkossa, sillä joukkoirtisanomiset ovat iskeneet järjestäjään.

Useat entiset työntekijät ovat siirtyneet sosiaaliseen mediaan vahvistamaan, että näin tapahtuu, mutta mitään virallista ei ole vielä tullut yhdeltäkään mukana olevalta yritykseltä.

Esports News UK on julkaissut raportin, jossa se paljastaa, että kaikki Player 1 Events -työntekijät on irtisanottu. On epäselvää, kuinka monta ihmistä asia koskee, ja samoin mitä tulevaisuus tuo tullessaan Insomnia Gaming Festival nyt (varsinkin kun seuraava on suunniteltu Briminghamiin 4.-8. syyskuuta), mutta mainitaan, että Player1/Supernovan julkista ilmoitusta odotetaan pian, joten toivottavasti näihin kysymyksiin vastataan välittömästi.

Raportti: Insomnia Gaming Festivalin järjestäjän henkilökunta lomautettu
Insomnia


Ladataan seuraavaa sisältöä