Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Raportti: NLC kamppailee selviytyäkseen

Tämä on seurausta Riot Gamesin viimeaikaisista muutoksista eurooppalaiseen League of Legends-skeneen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että yksi alueellisista League of Legends -liigoista, joka koskee Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja Pohjoismaita, on hieman vaikeuksissa. Siitä lähtien, kun Riot Games ilmoitti laajoista muutoksista EMEA-alueelle sekä LEC-tasolla että alueellisissa liigoissa, kuten NLC:ssä, organisaatiolla näyttää olevan monia ongelmia.

Kuten Dot Esports raportoi, liigan sanotaan kamppailevan löytääkseen rahoitusta ja sponsoreita, ja kun joukkueet ja suuremmat organisaatiot vetäytyvät, NLC: llä on ongelma, josta se ei ehkä toivu.

Tämä on linjassa NLC: n äskettäisen lausunnon kanssa, jossa se mainitsi, että sen olisi vähennettävä toimintaansa, koska se ei ole saavuttanut kumppanuustavoitteita, mikä tarkoittaa, että sitä ei enää tunnusteta akkreditoiduksi alueelliseksi liigaksi LoL -näyttämöllä.

Tämän sanottuaan NLC on todennut: "Jatkamme keskusteluja Riot Gamesin ja alueen mahdollisten kaupallisten kumppaneiden kanssa kehittääksemme päivitetyn konseptin vuodesta 2024 eteenpäin."

Nykyisellään NLC aikoo isännöidä kevätkauttaan joskus vuoden 2023 alussa.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä