Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Raportti: Overwatch League suljetaan, kilpailukykyistä Overwatchia johtaa kolmannen osapuolen organisaatio vuonna 2024

Vuosi 2024 näyttää hyvin erilaiselta kilpailukykyiselle Overwatchille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että voimme odottaa virallista ilmoitusta Overwatch League:n sulkemisesta tulevina viikkoina, sillä nyt esports-toimittaja Jacob Wolf on julkaissut raportin, jossa todetaan, että joukkueet ovat mukana äänestämässä liigan tulevaisuudesta ja että OWL on pian lakkautettava.

Jokaisen, joka toivoo, että joukkueet olisivat kiinnostuneita pitämään liigan hengissä, on valitettavasti suunnattava muualle saadakseen kilpailukykyisen Overwatch-korjauksensa vuonna 2024, sillä Wolf huomauttaa, että joukkueet ovat menossa kohti 6 miljoonan dollarin korvausostoa päätöksestään kirvellä ja tappaa OWL. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Microsoftin on purettava luoti ja maksettava 120 miljoonaa dollaria 20 eri organisaatiolle, jotka muodostivat OWL: n.

Mitä tulee tulevaisuuteen kilpailulliselle Overwatch:lle, mainitaan, että Saudi-Arabian tukemaa ESL FACEIT Group:ää lähestytään operoimaan ja järjestämään turnauksia ensi vuodesta alkaen, ja nämä neuvottelut käytiin jo ennen äänestystä OWL:n hajottamisesta.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä