Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Raportti: Riot Games isännöi kolmatta kansainvälistä League of Legends -tapahtumaa vuonna 2025

Vain kahden vuoden jälkeen MSI ja Worlds.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka maailmassa on koko joukko erilaisia alueellisia liigoja League of Legends, kilpailukalenterivuonna järjestetään vain kaksi kansainvälistä tapahtumaa. Nämä ovat, ja ovat melkein aina olleet, Mid-Season Invitational (kauden puolivälissä) ja ensi-ilta World Championship vuoden lopussa. Näyttää kuitenkin siltä, että tämä voi muuttua tulevaisuudessa.

Sheep Esports, jolla on kokemusta listaliikkeiden kattamisesta kilpailullisessa League of Legends -tilassa ennen niiden virallista julkistamista, on julkaissut raportin, joka väittää, että Riot Games tuo kolmannen kansainvälisen turnauksen kilpailukalenteriin vuodesta 2025 eteenpäin.

On huomattava, että tapahtuma järjestetään kausien Winter ja Spring välillä, mikä tarkoittaa, että se olisi itse asiassa kauden ensimmäinen kansainvälinen turnaus, joka ottaa tämän roolin MSI: ltä. Tapahtuman sijaintia ja muotoa ei ole vielä paljastettu, mutta mainitaan, että vähintään yksi joukkue jokaiselta suuralueelta (ainakin LEC, LCK, LCS, LPL) kutsuttaisiin osallistumaan ja taistelemaan siitä.

Jos tämä lopulta toteutuu, mainitaan, että voimme nähdä tämän jälkeen suunniteltuja tapahtumia siirrettävän hieman taaksepäin, mikä tarkoittaa, että kilpailukykyistä LoL-kautta voidaan pidentää tai säätää tilan tekemiseksi toiselle suurelle kansainväliselle turnaukselle.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä